top of page
Coaching

Ben jij op zoek naar non-duale coaching in Utrecht? Ik kijk graag met je mee.
 

Wellicht ervaar je obstakels om rust, vrede en geluk te vinden. Een belangrijk deel van deze obstakels is het verzet tegen datgene dat je ervaart. We hebben als mens vaak de overtuiging dat we onszelf of de situatie moeten veranderen. Tijdens een coaching sessie kunnen we samen contact maken met de obstakels, overtuigingen en het verzet (mentaal en lichamelijk). Hierdoor krijgen ze de ruimte om vanzelf te smelten. Door werkelijk contact te maken blijken al je inspanningen om jezelf of je ervaring te veranderen niet langer nodig. Je beseft ten diepste dat je al compleet bent.

 

“Knocking on a door. It opens. I’ve been knocking from the inside.” – Rumi

 

In een coaching traject stemmen we af op een ruimer bewustzijn. Dit omdat we, vanuit het bewustzijn van ons dagelijkse zelf die vaak druk in de weer is, de werkelijkheid niet helder kunnen zien. Vanuit een ruimer bewustzijn ontstaat er inzicht. Je kunt met helderheid kijken naar je ervaring en jezelf. Zo zie je wat jij werkelijk wil en komt er energie vrij om dit tot uitdrukking te brengen.
Door voelend aanwezig te zijn bij je ervaring ontstaat er openheid in jezelf en zie je nieuwe mogelijkheden. Je ontdekt dat je kunt leven vanuit ontspanning, vrijheid, liefde en wijsheid.


 

“Zachtheid
uit de
bron van niets
welt zachtheid op
voor iedereen”

In de coaching sessies maak ik gebruik van alle inzichten en vaardigheden die ik tot mijn beschikking heb. Ik ben opgeleid in Non-duale Coaching en Therapie; Mindful Zelf-Compassie; en Verbindende Communicatie.

bottom of page