top of page
LinkedIn foto 2_edited.jpg

Marlie van de Kerkhof

Oprichter & trainer

"Toen ik op mijn 21e een hersenbloeding kreeg zag ik ineens heel helder waar het leven om gaat. Toen ik op mijn 24e nog een hersenbloeding kreeg, wist ik dat het leven me een duwtje in de rug gaf. Ik besloot het uitgestippelde pad dat voor me lag los te laten en koos voor het onbekende. Doodseng want ik had nog geen idee waar ik dan precies voor koos. Nu ervaar ik immens veel dankbaarheid, omdat deze omkering de koers van mijn leven veranderde.
Ik draaide me naar binnen.
Ik ontdekte de kracht van stilte en begon met meditatie. Zelfcompassie was daarbij mijn startpunt. Na dit eerst zelf te integreren volgde ik de prachtige trainers opleiding bij Kristin Neff en Christopher Germer. Al gauw daarna besloot ik zelfcompassie trainingen aan te bieden. Voor het eerst voelde ik me als een vis in het water: "Dit klopt." Ik richtte mijn eigen bedrijf op (Centrum voor Compassie) en verdiepte me naast Mindful Zelfcompassie in Verbindende Communicatie.

De laatste openbaring in mijn werk en mijn leven is non-dualiteit. Het werk van onder andere Rupert Spira en Alexander Zöllner (Art of Life) hebben me hierbij geïnspireerd. Ik volgde de Non-Duale Coaching en Therapie opleiding bij Art of Life, wat mijn inzicht nog meer in mijn leven integreerde. Met veel vreugde richtte ik daarom dit jaar Centrum voor Zelfrealisatie op. Hier kunnen mensen realiseren wie ze zijn en dat leven. Vooral dat laatste is zo makkelijk nog niet. Als mensen komen we hier obstakels tegen die om aandacht vragen. Centrum voor Zelfrealisatie tracht spiritualiteit en psychologie samen te brengen; hemel en aarde. En dan ontdekken we dat de weg vrij is om te genieten van leven.

 

Als trainer en coach creëer ik graag een veilige, liefdevolle ruimte. Aanwezigheid, verbinding, compassie, rust en doorsnijdendheid zijn kwaliteiten die ik graag in mijn werk tot uiting breng."
 

bottom of page